Subscribe to VIP

VIP

Bleona Qereti : Dua burrë Shqiptar dhe thot se … (VIDEO)

Bleona Qereti : Dua burrë Shqiptar dhe thot se … (VIDEO)

Bleona Qereti : Dua burrë Shqiptar dhe thot se … (VIDEO) Falenderona me 1 Like! dhe lexo pjesën vazhduese…

Aktorja Yllka Gashi: A s’ju vjen marre me postu sene të shtrejta a, dikush vdes për bukë

Aktorja Yllka Gashi: A s’ju vjen marre me postu sene të shtrejta a, dikush vdes për bukë

Aktorja Yllka Gashi ka shprehur mllefin e saj për publikimet e rrobave dhe lukseve nga ana e njerëzve në Facebook. Ajo ka shkruar se kjo nuk duhet të ndodhë sidomos… Lexo më gjërësisht.. »

Subscribe to Dashuria

Dashuria

Subscribe to Teknologji

Teknologji

Subscribe to LifeStyle

LifeStyle